“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Intézmény- és emléktáblaavató ünnepség Esztergomban

Esztergom - A Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ március 10-én, pénteken délelőtt ünnepélyes külsőségek mellett adta át a Dr. Leel-Őssy Lóránt Tábita Esztergomi Telephelyet, majd Esztergom városával együtt felavatta a névadó emléktábláját.

Sopronért Emlékérmet vehetett át Gálné Kapás Márta

Sopron - Példaértékű karitatív munkája elismeréseként Sopronért Emlékéremmel tüntették ki a soproni Baptista Pontot éveken át üzemeltető Gálné Kapás Mártát.

Közös ételosztást szervezett a Baptista Szeretetszolgálat és az Óbudai Egyetem

Budapest - Közös ételosztást szervezett február 18-án az Óbudai Egyetem és a Baptista Szeretetszolgálat, 300 adag étel talált gazdára.

Negyedszázad szeretet: ünnepelt a Baptista Szeretetszolgálat

A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású ünnepségen mondott köszönetet a huszonhat éve alapított segélyszervezetért, az idén elhunyt Szenczy Sándor alapító elnök életéért és áldásos tevékenységéért, valamint a Baptista500 év kezdetéért december 2-án, pénteken este a Budapest Arénában, amely két év kényszerű szünet után immár 11. alkalommal adott otthont a baptisták nagy központi rendezvényének.

Átadtuk a 2022-es esztendő díjait az arra legjobban érdemeseknek

A Baptista Szeretetszolgálat idei díjátadó ünnepségén vehették át elismeréseiket mindazok, akik az elmúlt időszakban kiemelkedő munkát végeztek a humanitárius és szociális munka, valamint az oktatás területén.

Szeretet és szolgálat: ünnep a Szociális Munka Napján

Budapest - A Szociális Munka Napján a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Országos Szociális Segítő Központ és a Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ hálózatában dolgozók is együtt ünnepeltek a szeretet és a szolgálat jegyében.

Orgonák éjszakája a Szeretetotthonban

A Filharmónia Magyarország által szervezett programsorozat részeként a Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthonának ellátottjai is részt vehettek szombaton egy lélekemelő előadáson.

Megnyitottuk a Tábita Remény Házát

Nagyecsed - A Baptista Szeretetszolgálat Tábita Alapszolgáltatási Központja ünnepélyes külsőségek mellett nyitotta meg legújabb intézményét, a Nagyecsedi Tábita Remény Házát. A szervezet egy új szolgáltatási elemmel bővítette ellátási formáit Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a mátészalkai járásban.

Sulipakk tanszercsomagokat osztottunk kelet-magyarországi településeken

Mátészalka - A Baptista Szeretetszolgálat ebben az esztendőben is Sulipakk tanszercsomaggal segíti a tanévkezdést azokon a helyeken, ahol erre a támogatásra nagy szükség van.

Munkalehetőségeket kínálunk Nógrádban, Kelet-Magyarországon és a fővárosban

A Baptista Szeretetszolgálat szakmai megvalósító munkatársakat keres több településen. Ha szereted a kihívást jelentő, izgalmas és változatos feladatokat, szívesen dolgozol csapatban, hátrányos helyzetű családokkal; életkörülményeinek javítása, esélyeik növelése érdekében, akkor gyere, s csatlakozz hozzánk szakmai megvalósítóként! A fővárosba is keresünk szociális munkatársat!

Lap tetejére