“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Adomány a kőbányai rászorultaknak

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2018. február 08., csütörtök 08:04

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat folytatja a legrászorultabbak érdekében végzett humanitárius tevékenységét. Legutóbb Kőbányán osztott élelmiszert a segélyszervezet.

 

Február 5-én, hétfőn értékes élelmiszeradománnyal enyhítették a rászorultság mértékét a Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatóságának munkatársai. A Baptista Szolgáltató Centrum Maglódi utcai telephelyén fogadták a kőbányai szegényeket, akik között különböző élelmiszereket – több egyéb mellett sonkakonzervet, teát, száraztésztát, paradicsomos szószt, müzlit – osztottak ki. Jutott a segítségből a Bánya utcai hajléktalanszálló lakóinak és a telephelyen dolgozó közfoglalkoztatottaknak is, összesen 160 családnak. A következő ilyen jellegű osztást – akkor már vidéki helyszínen, mélyszegénységre jellemző térségben –, még ebben hónapban megszervezi az adományozási igazgatóság.  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

„Akadt, aki sírva hozta a felajánlását”

Budapest, Győr, Esztergom - Ebben az évben a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Tábita Alapszolgáltatási Központ már három telephelyen tartott élelmiszergyűjtést az elmúlt hétvégén. Budapesten, Győrben és Esztergomban a Magyar Élelmiszerbank keretén belül péntek délutántól vasárnap estig a munkatársak nagy lelkesedéssel álltak az emberek elé adománygyűjtés céljából egy-egy nagyobb üzletben.

November 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját

Ekkor köszöntjük azok bátor és áldozatos munkáját, akik az egyik legnagyobb kitartást és hitet igénylő hivatás szakemberei az új század eddigi legnehezebb korszakában.

Teltházas kortárs színielőadások a klímaváltozásról

Budapest - A Climate of Change Turné szeptember elején budapesti állomására érkezett, és az olasz társulat két teltházas, nagysikerű előadást tartott a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében.

Lap tetejére