X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Programok

Adomány a kőbányai rászorultaknak

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2018. február 08., csütörtök 08:04

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat folytatja a legrászorultabbak érdekében végzett humanitárius tevékenységét. Legutóbb Kőbányán osztott élelmiszert a segélyszervezet.

 

Február 5-én, hétfőn értékes élelmiszeradománnyal enyhítették a rászorultság mértékét a Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatóságának munkatársai. A Baptista Szolgáltató Centrum Maglódi utcai telephelyén fogadták a kőbányai szegényeket, akik között különböző élelmiszereket – több egyéb mellett sonkakonzervet, teát, száraztésztát, paradicsomos szószt, müzlit – osztottak ki. Jutott a segítségből a Bánya utcai hajléktalanszálló lakóinak és a telephelyen dolgozó közfoglalkoztatottaknak is, összesen 160 családnak. A következő ilyen jellegű osztást – akkor már vidéki helyszínen, mélyszegénységre jellemző térségben –, még ebben hónapban megszervezi az adományozási igazgatóság.  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

„A nyugat-ukrán civil szervezetek jövőbeni munkaképességének növelése a fiatalok körében”

Áder János köztársasági elnök is érdeklődött programunk felől

Gödöllő - Áder János köztársasági elnök díszvendége volt minap annak a nívós és nagyszabású rendezvénynek, amely a Baptista Szeretetszolgálat, illetve partnereinek részvételével valósulhatott meg Gödöllőn.

Nagyszerű pályázati lehetőség a fenntartható fejlődés témakörében!

Budapest - Megjelent új felhívásunk a Nincs B-Terv elnevezésű pályázatunk keretében! Várjuk a fenntartható fejlődés témakörében a kis léptékű pályázatok beérkezését. Benyújtási határidő: június 14.

Lap tetejére