“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Együttműködési megállapodás a népkonyhákban ellátottak javára

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 24., péntek 14:48

 

A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központ és a Chef Market Food Service Company együttműködési megállapodást kötött, hogy a jelenlegi  helyzetben közös erővel tudják segíteni a rászorulókat.

Az együttműködést létrejöttét az Élelmiszerbank koordinálta. Dr. Heidl Beáta, az Országos Szociális Segítő Központ vezetője és dr. Andrejszki Richárd, a Chef Market vezérigazgatója azzal a szándékkal egyesítették erőiket, hogy az OSZSK népkonyháin legyen elég élelmiszer azoknak, akik enélkül nem jutnának ételhez. A Chef Market lakossági webáruházának megnyitása mellett heti szinten adományoz élelmiszert az intézménynek, ami a népkonyhákban kerül felhasználásra és kiosztásra, így napi kétezer ember ellátását tudják segíteni a közös akcióval. Céljuk, hogy a legelesettebbeket is felkarolják és biztosítsák számukra a napi meleg és egészséges étkezés lehetőségét.

 

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

„Akadt, aki sírva hozta a felajánlását”

Budapest, Győr, Esztergom - Ebben az évben a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Tábita Alapszolgáltatási Központ már három telephelyen tartott élelmiszergyűjtést az elmúlt hétvégén. Budapesten, Győrben és Esztergomban a Magyar Élelmiszerbank keretén belül péntek délutántól vasárnap estig a munkatársak nagy lelkesedéssel álltak az emberek elé adománygyűjtés céljából egy-egy nagyobb üzletben.

November 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját

Ekkor köszöntjük azok bátor és áldozatos munkáját, akik az egyik legnagyobb kitartást és hitet igénylő hivatás szakemberei az új század eddigi legnehezebb korszakában.

Teltházas kortárs színielőadások a klímaváltozásról

Budapest - A Climate of Change Turné szeptember elején budapesti állomására érkezett, és az olasz társulat két teltházas, nagysikerű előadást tartott a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében.

Lap tetejére