“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

A kegyelem érintése: megjelent a szociális munkás fiktív regénye

D. Somogyi Eszter a Baptista Szeretetszolgálat szociális munkása lett Budapest drogosai és hajléktalanjai között. Ezekből a tapasztalataiból született most, évekkel később egy fiktív regény, amiben bemutatja a hajléktalan drogfüggők világát, és a köztük dolgozó szociális munkások mindennapjait.

Ismét működik a népkonyha, tovább folytatódik az adományosztás is

Nagykanizsa – A járvány miatti legszigorúbb rendszabályok megszüntetése után a Baptista Szeretetszolgálat folytatja mobil népkonyha programját és adományosztásait.

Serpa a baptista otthonban, akinek a kedvesség a legnagyobb szakértelme

Pécs - Parfé után egy újabb, ugyancsak fiatal labrador kutya, Serpa lett állandó látogatója a Baptista Szeretetszolgálat OSZSK Pécsi Gondozási Központjának. Serpa elődjéhez hasonlóan máris sok örömteli pillanatot ajándékozott az idős ellátottaknak és a gondozóknak.

Kimondott szavakkal a szellemi frissesség érdekében, az idős emberekért

Pécs – A pandémia új kihívások elé állította a bentlakásos intézményekben dolgozókat, a terápiás munkatársakat, mentálhigiénés szakembereket. A foglalkoztatások nagy részét más módon kellett és kell megvalósítani, mint a járvány időszaka előtt.

Pályázati felhívás

Kisgyermeket nevelők munkaerőpiaci visszatérésének támogatása.

Kezdd az új évet a Baptista Szeretetszolgálatnál!

Budapest, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - A Baptista Szeretetszolgálat családmentor és programkoordinátor munkatársakat keres mielőbbi munkakezdéssel.

Megváltozott munkaképességű személyek érdekében indult projekt

Budapest, Pest megye – A Nemzeti Szociálpolitikai Intézet projektje azoknak a megváltozott munkaképességű személyeknek nyújthat segítséget, akiket hátrányosan érint a kialakult gazdasági helyzet.

Cipősdoboznyi ajándékok baranyai rászorultaknak is

Adorjás - A BSZ OSZSK munkatársai azoknak juttattak cipősdoboznyi meglepetést, akiket rendszeresen a „népkonyhai” ellátás során érnek el.

Karácsonyváró a Szeretetotthonban

Pécs - Az adventi időszak végén, a karácsony közeledtével ünnepi pompába öltözött a pécsi Szeretetotthon is. A folyosók, a közösségi helységek díszei karácsonyi hangulatot varázsolnak a kissé szomorkás, várakozással teli időszakban.

Segítőkészség és számtalan szeretetteljes pillanat: adománygyűjtő akció

Esztergom – A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK esztergomi telephelyének munkatársai rendkívül sikeres adománygyűjtő akción vannak túl.

Lap tetejére