“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Több, mint ételosztás: komplex program a hajléktalanokért

Budapest - A Több, mint ételosztás egy olyan komplex esemény a hajléktalan emberek számára, ahol az érintettek egy tál meleg étel mellett ruhát, tartós élelmiszert kaphatnak és szakemberektől kérhetnek tanácsot egészségügyi, szociális és jogi ügyeikkel kapcsolatban.

Átadó ünnepség a debreceni Napsugár Gondozóházban

Debrecen – Támogatott lakhatás kialakítása, szociális alapszolgáltatás fejlesztése valósul meg a debreceni Napsugár Gondozóházban.

Élelmiszert gyűjtöttünk rászoruló családoknak a karácsonyi ünnep előtt

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Tábita és OSzSK három telephelyének munkatársai 2023. november 17-től 19-ig, péntektől vasárnapig tartós élelmiszereket gyűjtöttek rászoruló családok részére. Ezt az adománygyűjtést már a negyedik éve végezzük.

Akció az Utcafrontnál, önkéntesekkel

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Kőbányán, a Bánya utcában üzemelteti az Utcafront Menedék Hajléktalan Személyek és Szenvedélybetegek Integrált Intézményét. November 25-én, szombaton több mint harminc ellátott jelentkezett, élt azzal a nagyszerű lehetőséggel, hogy az ünnephez közeledve a szokottnál rendezettebb külsőt öltsön.

Sulipakk csomagokat osztottunk az Ormánságban és Nógrádban

A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK hosszú évek óta – jelenleg 21 településen – van jelen Baranya vármegyében, az Ormánságban népkonyhai szolgáltatásával.

Munkalehetőség a Szeretetszolgálatnál! Jelentkezz és dolgozz nálunk!

Nem csak szociális területen keresünk munkavállalókat, jelentkezését várjuk például annak is, aki gépjárműparkunk fenntartásában lenne segítségünkre.

Élelmiszert osztottunk az Ormánságban gyermekes családoknak és kismamáknak

Ózdfalu, Baranyahídvég - A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központjának a fővárosban és a pécsi telephelyen dolgozó munkatársai csütörtökön közös élelmiszerosztást szerveztek az Ormánság két településén.

Élelmiszermentés

Szépségnap a nőnapon, a baptista szociális intézményben

Budapest - Szépségnappal leptük meg nőnap alkalmából a hajléktalanszállóinkon, illetve a családok átmeneti otthonaiban lakó hölgyeket.

Lap tetejére