“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Egy vidám családi nap és folyamatos fejlődés Nógrád vármegyében

Pásztó - Minap a pásztói családsegítő szolgálattal együttműködésben tartós élelmiszert, ruhaneműt és játékot kaptak azok a rászoruló családok, akik elfogadták meghívásukat egy játékos, családi programra.

Sámodon és Páprádon osztott segélyt a Baptista Szeretetszolgálat OSZSK

Sámod, Páprád - A Baptista Szeretetszolgálat kiemelt figyelmet fordít az ország hátrányos területein élőkre, azokra, akik nehezen jutnak munkalehetőséghez, ezért rászorulnak a segítségre

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Több, mint ételosztás: komplex program a hajléktalanokért

Budapest - A Több, mint ételosztás egy olyan komplex esemény a hajléktalan emberek számára, ahol az érintettek egy tál meleg étel mellett ruhát, tartós élelmiszert kaphatnak és szakemberektől kérhetnek tanácsot egészségügyi, szociális és jogi ügyeikkel kapcsolatban.

Átadó ünnepség a debreceni Napsugár Gondozóházban

Debrecen – Támogatott lakhatás kialakítása, szociális alapszolgáltatás fejlesztése valósul meg a debreceni Napsugár Gondozóházban.

Élelmiszert gyűjtöttünk rászoruló családoknak a karácsonyi ünnep előtt

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Tábita és OSzSK három telephelyének munkatársai 2023. november 17-től 19-ig, péntektől vasárnapig tartós élelmiszereket gyűjtöttek rászoruló családok részére. Ezt az adománygyűjtést már a negyedik éve végezzük.

Akció az Utcafrontnál, önkéntesekkel

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Kőbányán, a Bánya utcában üzemelteti az Utcafront Menedék Hajléktalan Személyek és Szenvedélybetegek Integrált Intézményét. November 25-én, szombaton több mint harminc ellátott jelentkezett, élt azzal a nagyszerű lehetőséggel, hogy az ünnephez közeledve a szokottnál rendezettebb külsőt öltsön.

Sulipakk csomagokat osztottunk az Ormánságban és Nógrádban

A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK hosszú évek óta – jelenleg 21 településen – van jelen Baranya vármegyében, az Ormánságban népkonyhai szolgáltatásával.

Lap tetejére