“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Dr. Szilágyi Béla: Keresztény válaszokat kell adni a kihívásokra!

Tihany - A Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága rendezett konferenciát Tihanyban, a bencés apátságban, amelyre egyházak képviselői és egyházakhoz tartozó segélyszervezetek vezetői, szakemberei kaptak meghívást. Az esemény résztvevője volt a Baptista Szeretetszolgálat elnöke, Dr. Szilágyi Béla is.

Véget értek a hazai YouLead vitaversenyek: irány a döntő!

Az Európai Unió néhány szervezete „You Lead” elnevezéssel olyan vitaversenyt kezdeményezett, amelynek az volt célja, hogy ösztönözze a fiatalok szerepvállalását és a demokratikus vitát, valamint összekapcsolja azt a környezetvédelemmel.

Ellátottjaink és munkatársaink közül többen ott voltak Ferenc pápa látogatásán

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott hatvani Hegymenet klub ellátottjai, fogyatékkal élő gyermeket nevelő szülők, hajléktalanszállónk lakói, valamint az őket kísérő munkatársak Dr. Szilágyi Bélával, a segélyszervezet elnökével együtt voltak ott a budapesti Rózsák terén.

Munkatársaink is megosztották tapasztalataikat az önkéntességről

Budapest - Önkéntes konferenciát rendeztek április 25-én a Baptista Teológiai Akadémián. Az eseményen részt vettek a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai is.

Különböző feladatokra keresnek munkatársakat az intézmények

A Baptista Szeretetszolgálat EJSZ, a RESZIK és a Baptista Integrációs Központ is munkatársak jelentkezését várja.

Áldott húsvétot, feltámadási ünnepet kíván a Baptista Szeretetszolgálat!

Áron a mennybe költözött

Két évtizedes munka, közösen átélt küzdelmek és csodák, barátságok és nehézségek, harsogó nevetés és könnyek.

Kutyás egyesület a HUBA Rescue24 speciális mentőkért

Pákozd - A K9 Keresőkutyás Egyesület kutyaszállító ketreccel ellátott autója gördült be minap a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjának udvarára. Egy sikeres adománygyűjtő akció lezárása volt az alkalom: az egyesület tagjai a törökországi földrengést követő segítségnyújtásban tevékenykedő Rescue24 speciális mentőegység munkáját kívánták anyagilag is támogatni.

Gyűjtés a súlyosan beteg kislányokért és anyukájukért

Az anyuka elveszítette szeme világát, és sajnos kislányai is örökölték a daganatos betegséget. A Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtést indított életkörülményeik javítása érdekében.

Munkatársakat keresnek a baptista szociális intézmények

Budapest - A Baptista Integrációs Központ szociális munkatársat, a Tábita Alapszolgáltatási Központ gazdasági ügyintézőt keres.

Lap tetejére