“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Fenyőfa a kórházaknak

A Safru Kertészet és Virágüzlet (www.safru.hu) december 12-én 25 fenyőfát ajándékozott Baptista Szeretetszolgálatnak. A Szeretetszolgálat a Szent János Kórháznak, valamint az Egyesített Szent László és Szent István Kórháznak adományozta a fákat, hogy örömet szerezzenek a karácsonyt kórházban töltő betegeknek.

A Gozsdu Udvar is részt vesz a Cipősdoboz akcióban

A Baptista Szeretetszolgálat idén 10 éves CIPŐSDOBOZ akciójához csatlakozva kérünk titeket, hogy ha lehetőségetekben áll, készítsetek cipősdoboz ajándékokat, amit Gozsdu ‘C’ Udvarában tudtok eljutattni hozzánk. Hogy idén hány karácsonyi ajándékot gyűjtünk össze, az Rajtad is múlik.

Ezer cipősdoboz ajándékot hozott a Mikulás a beregháti gyerekeknek

Az E.ON támogatásának köszönhetően december 6-án egy Mikulásünnep keretében ezer cipősdoboz ajándék került kiosztásra a Beregháton élő rászoruló gyerekek között.

Mikulásnapi segélykoncert a Körcsarnokban

Szerdán 4.000 rászoruló gyermeket látott vendégül egy emlékezetes Mikulásnapi segélykoncertre a Baptista Szeretetszolgálat.

Élet a szupertájfun után

A túlélő gyermekek támogatása mellett az elmúlt napokban a víztisztítás jelentette az egyik fő feladatot Taclobanban munkatársainknak.

20 milliós adomány a Cipősdoboz Akcióhoz

Három kamionnyi XIXO jegestea indult útjára a HELL ENERGY szikszói gyárából, hogy a Baptista Szeretetszolgálat segítségével minél több rászoruló családhoz jusson el az adventi időszakban.

Tízéves a Cipősdoboz Akció

Tíz éve készítenek cipősdoboz ajándékokat magyar adományozók a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi karitatív akciója, a Cipősdoboz Akció keretében.

Újra a Fülöp-szigeteken

A Baptista Szeretetszolgálat második csapata is munkába állt a Fülöp-szigetek Haiyan tájfun által sújtott térségében.

A NZZ am Sonntag írása : Élet a zürichi strich után

Magyarországon egy humanitárius szervezet igyekszik az ex-prostituáltakat a társadalomba visszavezetni.

Mága Zoltán adománya a Fülöp-szigeteki gyerekeknek

Teltházzal és vastapssal zárult Mága Zoltán hegedűvirtuóz másfél éve indított zenei missziója, a Hegedűvarázs – 100 Koncert a Magyar Zenei Kultúráért sorozat 100. jubileumi koncertje hétfőn este a SYMA Csarnokban.

Lap tetejére